Sponsorizaţi de Coca-Cola

Echipa locală de handbal a găsit o nouă sursă de finanţare. Prin intermediul Consiliului Judetean Suceava, Clubul Universitatea va fi sponsorizat de compania Coca-Cola.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Acesta speră ca banii de la noul sponsor să intre săptămână viitoare în contul clubului. Totodată, Cătălin Nechifor a promis că în noul an instituţia pe care o conduce va sprijini mai mult echipa de handbal.

„Suntem determinaţi să ajutam la dezvoltatea echipei de handbal Universitatea Suceava. Astăzi am adoptat la aprobarea bugetului propriu un lucru legat de finanţarea activităţii la handbal. Am primit o sponsorizare de circa 900 de milioane de lei vechi din partea firmei Coca-Cola HBC Romania. Această sumă sper să intre în contul clubului în acest an şi să fie o gură de oxigen pentru cei care practică handbal la nivel de mare performanţă. Anul viitor, prin legea 350, intenţionăm să susţinem mai serios această activitate, pentru că este nevoie de handbal de performanţă la Suceava”, a declarat Cătălin Nechifor.

Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Ion Lungu a precizat că municipalitatea a acordat suma de 11 miliarde de lei vechi echipei de handbal pe parcursul acestui an.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close