Sperăm la trofeu

La puţin timp după ultimul fluier al semifinalei din Elveţia, extrema stângă a studenţilor suceveni a încercat să rezume în exclusivitate pentru GazetaSV fericirea din vestiarul “alb-albaştrilor”. Adi Mitrea ne-a recunoscut că elevii antrenaţi de Petru Ghervan erau pregătiţi pentru un meci mult mai greu, fiind surprinşi de jocul destul de slab al gazdelor. Cu toţii sunt conştienţi că au făcut un meci extraordinar, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

La pauză am discutat cu toţii, în şedinţa tehnică avută, că trebuie să începem în forţă repriza a doua. Ştiam foarte bine cum s-au comportat elveţienii în meciul cu Bacăul“ declara Adi Mitrea, aparent obosit, însă, după cum recunoştea, bucuria calificării îl făcea să uite osteneala. “Bogdan Pralea a apărat extraordinar, dar şi nouă ne-a intrat când am avut nevoie, ne bucurăm că am ajuns în finală, mai ales că puţini se gândeau la începutul competiţiei că putem ajunge aici“ a încheiat extrema suceveană.

Referitor la următorul meci de la Reşiţa, studenţii suceveni, care se deplasează direct din Elveţia, via Timişoara, speră să facă un joc bun şi de ce nu să plece cu toate punctele. Cu foarte mari emoţii este aşteptată întâlnirea cu reşiţenii din finala Challenge Cup, dar ţinând cont că returul e la Suceava, “alb-albaştrii” sunt îndreptăţiţi să spere la trofeu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sperăm la trofeu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*