Speranțe mari în Șvichi

Tudoreanu Rapid

Bogdan Tudoreanu își pune mari speranțe în noua achiziție a Rapidului. Tehnicianul sucevean speră ca Armand Șvichi să se impună cât mai repede pe Areni, mai ales că jucătorii sub 19 ani pe care “ceferiștii” i-au folosit până acum nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

“Noi am vrut să-l luăm pe Șvichi încă de astă-vară. A venit abia acum și cred că este un câștig pentru noi, mai ales că jucătorii sub 19 ani pe care i-am folosit în acest sezon nu au dat randament. Sper să se acomodeze cât mai repede la Suceava. Se antrenează de marți cu noi, iar din ce afirmă el, este la 80% din capacitate din punct de vedere fizic. Sper să rezolvăm probleme cu actele pentru a-l include în lotul pentru meciul de sâmbătă cu Pojorâta”, a declarat Tudoreanu.

Rapidiștii se grăbesc să-l legitimeze pe Șvichi în condițiile în care doi dintre jucătorii under 19, Aeroaiei și Jitariuc, sunt suspendați sâmbătă.

Armand Svichi

Armand Svichi

Armand Șvichi a început fotbalul în orașul său natal, la clubul CSȘ Rădăuți, iar la 14 ani a ajuns la Academia de Fotbal a lui Gică Popescu, după ce a fost remarcat la trialul “Vreau să devin mare”. În 2012, la vârsta de 16 ani, a ajuns în Italia, la gruparea Novara Calcio. În urma evoluțiilor bune de la echipa de juniori a fost promovat la echipa de tineret a clubului și a fost selecționat la lotul național de juniori al României. După două sezoane petrecute în Italia, Șvichi a semnat în vara anului trecut cu FC Botoșani. Rădăuțeanul nu a confirmat însă peste Siret, bifând doar șase meciuri în Liga I. Ba mai mult a comis numeroase abateri disciplinare, din cauza cărora a fost exclus din lot de antrenorul Leo Grozavu. Șansa lui Șvichi s-a numit Cristi Pustai, actualul tehnician al botoșănenilor reprimindu-l în lot.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Speranțe mari în Șvichi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*