Sperante la Cupa Challenge

Chiar daca vor termina pe locul 6, handbalistii suceveni ar putea juca si la anul in Cupa Challenge. Sansa Universitatii in acest sens ar fi ca una dintre echipele clasate inaintea ei, sa nu participe in cupele europene.

Cum sansele pentru a-si asigura participarea in Challenge Cup prin clasarea pe locul 5 sunt minime, sucevenii trag cu ochiul in curtea vecinilor. O prima solutie ar fi ca Steaua, echipa care se va desparti de principalul finantator, sa nu isi doreasca participarea in aceasta competitie.

“Nu prea sunt sanse, Steaua este unul dintre cele mai vechi si puternice cluburi din Romania. Chiar daca se retrage MFA-ul, nu inseamna ca Steaua nu mai are echipa de handbal. Singura solutie ar fi sa nu le convinga Cupa Challenge, dar ma gandesc ca va incepe si acolo un nou proiect, probabil vor atrage si alti sponsori care vor veni cu idei si perspective noi. In aceste conditii nu ar fi de mirare sa porneasca de la Cupa Challenge”, este de parere directorul tehnic Petru Ghervan.

Conducatorul echipei locale de handbal mizeaza mai degraba pe situatia incerta de la UCM Resita.

“La Resita, din cate am aflat, nu este nimic definitivat, dar probabil se va transfera responsabilitatea finantarii spre o alta structura. Inca se discuta acest lucru dar promisiunile pe care le au ei ca vor ramane cu aceleasi obiective, nu sunt inca puse pe hartie. Daca in zilele urmatoare se rezolva si la ei situatia, evident ca nu vor renunta la cupele europene. Speranta noastra ca o echipa din fata sa se retraga este destul de mica, dar nimic nu este exclus niciodata”, este de parerea managerul sucevean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sperante la Cupa Challenge"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*