Sperante la 3 puncte

Etapa a 28-a din Liga a III-a programeaza pentru Rapid Suceava o deplasare la Galati. Dupa ultimele victorii, ceferistii spera sa sparga gheata si in meciurile din deplasare si sa obtina toate punctele in confruntarea cu Politehnica.

Cu 7 etape inainte de finalul campionatului, Politehnica Galati si Rapid Suceava sunt vecine de clasament. Galatenii sunt pe pozitia a 6-a, cu doua puncte in fata ceferistilor, care ocupa locul 7. In meciul de la malul Dunarii, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu ii va putea folosi pe Vlad Stanescu – accidentat si nici pe Sava(foto). Ultimul se afla la Constanta cu probleme personale si nu a fost prezent la antrenamentele din aceasta saptamana. In schimb, rapidistii pot conta din nou pe Razvan Breniuc, care si-a revenit dupa accidentare si in ultimele zile s-a pregatit normal, alaturi de colegii sai.

“Va fi un meci greu, de fapt de acum urmeaza partide mai grele pentru noi. Noi abordam insa fiecare meci la victorie si speram sa ne intoarcem cu puncte de la Galati. Am dori sa terminam pe locul 5. In principiu am putea realiza acest obiectiv dupa programul pe care il avem. Din pacate noi tot timpul ne propunem, insa nu prea reusim sa aducem puncte de afara.”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Meciul tur, disputat la Suceava, s-a incheiat cu scorul de 1-1. Partida dintre Politehnica Galati si Rapid Suceava va avea loc vineri de la ora 18:00 şi va fi condusa la centru de ieseanul Valentin Lungu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sperante la 3 puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*