Sperante in Andries

Cel putin din punct de vedere numeric, problema atacului este rezolvata. Acum ramane de vazut cat de eficiente vor fi varfurile de lance ale Cetatii.

Chiar daca il va lua in cantonamentul de la munte pe Mihai Andries, deocamdata, Ioan Radu nu s-a aratat incantat de fostul jucator de la FC Botosani: “Andries nu m-a convins in amicalul cu Rapid. A fost departe de jucatorul pe care il stiam eu. Sper ca pe parcurs sa isi revina si sa joace la fel cum a facut-o la echipele pe care a mai trecut”.

Atacantul in varsta de 31 de ani si-a inceput cariera in 1996 la Bucovina Radauti, echipa cu care a promovat de doua ori in Divizia C. Dupa 4 ani, jucatorul s-a transferat la Foresta. Andries a jucat un an la echipa a doua, iar in perioada 2001-2003 la Foresta Suceava. Atacantul a trecut apoi Siretul la FC Botosani, echipa cu care a promovat in esalonul secund si la care a ramas pana in 2008. Cea mai buna evolutie a sa la aceasta echipa a fost pe 20 septembrie 2006, intr-un derby Suceava-Botosani. Atunci Cetatea pierdea pe teren propriu cu scorul de 2-4, Andries reusind sa inscrie de 3 ori in primele 19 minute ale partidei. In luna august a anului trecut, atacantul a semnat cu CSM Focsani, grupare la care a ramas pana in aceasta vara. Andries nu a evoluat insa in ultimele 5 etape dupa ce a suferit o ruptura de menisc intr-un meci cu CFR Pascani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sperante in Andries"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*