Speranţe la calificare

Sansele ca Universitatea Suceava sa termine campionatul pe locul 5 si sa acceada pana in semifinalele Challenge Cup sunt in acest moment destul de mici. O spune chiar directorul tehnic, Petru Ghervan, care spera totusi ca cele doua obiective fixate de conducerea clubului sa fie indeplinite pe ultima suta de metri.

“Intr-adevar, in momentul de fata avem sanse mici pentru indeplinirea celor doua obiective pe care ni le-am propus la startul sezonului. Nu suntem in graficul pe care l-am fixat, nici in campionat si nici in Cupa Challenge. In Liga Nationala am pierdut prea multe meciuri la un gol si au aparut multe discutii pe tema arbitrajului. Aceste lucruri creeaza o stare de nemultumire si frustrare in randul jucatorilor. Fac aici o paranteza si spun ca foarte multi handbalisti semneaza cu anumite cluburi “pentru ca se simt protejati”, lucru care naste multe semne de intrebare.”, a marturisit Petru Ghervan.

Desi Universitatea a pierdut in Slovenia la 8 goluri, Petru Ghervan este increzator in capacitatea handbalistilor suceveni de a intoarce acest rezultat.

“Calificarea in semifinalele Cupei Challenge nu este compromisa in totalitate. Puteam foarte bine sa pierdem acolo la o diferenta mai mica, iar slovenii sa castige si aici la un gol. Va conta foarte mult anturajul din jurul jucatorilor pana la meciul cu Slovan, de la articolele din presa, comentariile suporterilor, pana la sfaturile familiei sau remarcile vecinilor de scara. Daca toate aceste aspecte vor crea un climat favorabil, putem spera la o evolutie de exceptie a jucatorilor nostri in meciul de sambata. Noi ne propunem ca sa mentinem pe parcursul partidei un avantaj de 5-6 goluri, iar spre finalul meciului sa fortam desprinderea”, a conchis Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *