Speranţa în tineri

Sporting Suceava joacă vineri, de la ora 14:00, pe terenul grupării Young Stars Panciu, în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a. Este prima partidă în care antrenorul Claudiu Sevaciuc va alinia la start o echipă formată în cea mai mare parte din jucători tineri.

Ajunşi la patru meciuri fără victorie, “alb-verzii” se deplasează la Panciu cu intenţia de a obţine cel puţin un punct. Vrâncenii nu traversează o perioadă foarte bună, înregistrând doar două victorii în această toamnă. Young Stars Panciu a pierdut în etapa trecută, scor 0-2, pe terenul formaţiei Ceahlăul 2 Piatra Neamţ. În ediţia precedentă de campionat Sporting şi Panciu şi-au împărţit victoriile, fiecare echipă având câştig de cauză în meciul de pe teren propriu.

“Mergem la Panciu cu un lot tânăr. Sper ca jucătorii să scape de emoţii şi să se concentreze corespunzator în timpul partidei. Vom încerca să practicăm un joc bun, care sa ne aducă un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc, care a precizat că nu se confrunta cu probleme de lot înaintea partidei de vineri.

La începutul acestei săptămâni, Sporting Suceava s-a despărţit de şapte jucători. Este vorba despre Florin Apetri, Dinu Oniu, Gabriel Şuleru, Vlad Stănescu, Cristian Hrimiuc, Alexandru Filip şi Dorian Andronic.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Speranţa în tineri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*