Speră la mai multe fonduri

Dacă la capitolul performanţe sportive CSM Suceava a stat foarte bine în 2009, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre latura financiară. Directorul Valerică Gherasim sper ca noul an să aducă mai mulţi bani la Clubul Sportiv Municipal.

În momentul de faţă, Clubul Sportiv Municipal se poate lăuda cu 20 sportivi componenţi ai Lotului Naţional şi cu doi care fac parte din Lotul Olimpic. Chiar şi în aceste condiţii, banii pentru proiectele de infrastructură se lasă aşteptaţi.

“Proiectele pe care eu le-am facut pentru 2010 sunt trimise la Bucuresti, ramane sa vedem care sunt prioritare. Bineinteles ca sunt si alte cluburi in tara, dar trebuie sa recunosc ca noi am fost vitregiti in ultimii 12 ani de alocarea unor fonduri. Aici ma refer la cantina, la hotel si la schimbarea coritanului. Este drept ca noi, romanii, vrem sa avem mult intr-un timp scurt, dar pana acum chiar nu am prea primit si tot trebuie sa cer. Am incredere in oficialitatile judetului care ne reprezinta in Parlament si cred ca o sa ne fie de folos interventia lor si argumentarea alocarii mai multor fonduri”, a declarat Valerica Gherasim.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Speră la mai multe fonduri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*