Spartan, încă un an lângă Foresta

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a reînnoit cu încă un an parteneriatul încheiat în 2015 cu echipa locală de fotbal. Unul dintre motivele acestei colaborări îl reprezintă numarul mare de suporteri pe care Foresta îi are la meciurile de pe teren propriu.

“Spartan susține sportul sucevean și sportul în general. Suntem încântați să ne asociem numele cu o echipă atât de iubită, pentru că Foresta are cei mai mulți suporteri din Liga a 2-a. Vrem să ajutăm conducerea clubului să le ofere susținătorilor echipei ceea ce-și doresc cu ardoare: promovarea în Liga I!”, a anunțat Anișoara Bătăiosu, Director General S.C. Strong MND Corporation S.R.L.

În viitor, Spartan se va concentra din ce în ce mai mult pe susținerea sportului și sănătății în general.

“Noi am pus dintotdeauna un accent puternic pe oferirea unor preparate cât mai sănătoase, legume cât mai proaspete, carne fără aditivi și destul de slabă. Toate aceste elemente se regăsesc în meniuri ușoare și gustoase, foarte apreciate de oamenii activi, interesați de un stil de viață sănătos, care practică diferite tipuri de sport, atât de performanță, cât și doar pentru întreținere. Acesta este unul dintre motivele pentru care asocierea cu personalități din lumea sportului ne vine ca o mănușă. Iar în cazul Foresta, în afară de originea și valorile comune, întâmplarea face ca logo-ul Spartan să aibă și aceleași culori cu însemnele clubului”, a adăugat Anișoara Bătăiosu.

Spartan nu este la prima interacțiune cu lumea sportului, în trecut susținând echipa de baschet feminin a Universității Cluj, precum și echipa de fotbal UTA Arad. De asemenea, lanțul de restaurante îi sponsorizează pe triplul campion de K1, Remy Bonjasky, şi pe campionul mondial SUPERKOMBAT, Bogdan Stoica. Totodată, Spartan este implicat în numeroase alte cluburi sportive la nivel local și național.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. SUNT NECESARI 850.OOO EURO PENTRU A FACE TRANSFERURI SI A NE BATE PENTRU PROMOVARE IN CAMPIONATUL VIITOR.D-VOASTRA IMPREUNA CU CEILALTI SPONSORI DACA MAI PLUSATI CEVA LA SPONZORIZARE SI IMPREUNA CU PRIMARIA CRED CA SE POATE IMPLINI VISUL SUCEVENILOR DE A AVEA ECHIPA IN LIGA 1.MULT SUCCES SPARTAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *