Sorin Ciobanu şi-a anunţat plecarea de la Rapid

Rapidul a ramas fara unul dintre titularii din prima parte a campionatului Ligii a II-a. Fundasul Sorin Ciobanu a anuntat ca paraseste echipa suceveana dupa doar sase luni petrecute pe Areni. “Plec din Bucovina la fel cum am plecat din toate locurile pe unde m-a dus vântul, dar dragi inimii mele. Singur, usor accidentat, dar cu puterea de a-mi privi trecutul in fata la fiecare disparitie a unei zile. Si spun asta pentru ca am facut multe sacrificii. De fapt am facut ce am simtit! Ramaneti cu bine… in sufletul meu!”, este mesajul postat de Sorin Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Presedintele executiv al “ceferistilor” a comentat laconic decizia luata de Ciobanu. “Sorin Ciobanu era jucator care a venit liber de contract la noi. Nu-l putem tine cu forta la Suceava”, a precizat Dumitru Moldovan.

Unul dintre cei mai indragiti jucatori de catre galeria suceveana, Sorin Ciobanu a marcat un gol in 15 meciuri jucate pentru Rapid Suceava, in victoria cu 3-1 obtinuta pe terenul celor de la ACS Berceni. In varsta de 26 de ani, Sorin Ciobanu a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Petrolul Ploiesti, Chimia Brazi, Sportul Studentesc, Poiana Campina si Metalul Resita.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. MULTUMIM pentru tot!!! Success in cariera si multa sanatate!!! Pacat ca nu se vrea fotbal la Suceava si pierdem jucatori valorosi cu care se puteau face mai multe!!
    Conducerea este praf si datorita lor nu sta nimeni aici!!!!

    MULTUMIM SORIN CIOBANU!!!

    BUCOVINA 4 EVER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *