Şomuzul Preuteşti şi-a aflat adversara din primul tur la Cupei României

FRF a anuntat programul meciurilor din cadrul Turului I al Cupei Romaniei.

Prima echipa suceveana care va intra in hora competitiei este castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei, Somuzul Preutesti, trupa condusa de Catalin Vasiliu urmand sa primeasca miercuri, 10 august, cu incepere de la ora 17.30, pe teren propriu, intr-o singura mansa eliminatorie, vizita celor de la FC Bistrita, formatie care a promovat la finalul sezonului trecut in Liga a III-a, dupa ce a trecut la baraj de campioana judetului Suceava, Somuz Falticeni.

FC Bistrita este unul dintre cei mai puternici adversari pe care puteam sa-i intalnim in aceasta vara a competitiei, o echipa care s-a intarit dupa promovare si care a inceput pregatirile pentru Liga a III-a inca de la jumatatea lunii iulie. Noi ne-am reunit abia lunea trecuta, cam in aceiasi componenta cu care am castigat faza judeteana a Cupei Romaniei si sper sa facem o figura frumoasa in meciul de miercuri. Nu avem nimic de pierdut. Vom juca de placere, pentru spectatori. E o premiera pentru Preutesti sa aducem aici o echipa dintr-un alt judet intr-un meci oficial. Eu sunt optimist. Cu cat va fi mai dificil, cu atat poate fi mai frumoasa calificarea”, a declarat Catalin Vasiliu (foto), antrenor-jucator la Somuzul.

La faza secunda a Cupei Romaniei, programata miercuri, 24 august, vor participa cele 40 de echipe calificate din primul tur, plus 26 de echipe de Liga a III-a si Liga a II-a, printre care, foarte probabil, si ACS Foresta Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuzul Preuteşti şi-a aflat adversara din primul tur la Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*