Şomuzul Preuteşti s-a calificat în turul secund al Cupei României

Somuzul Preutesti s-a calificat in Turul II al Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus miercuri, pe teren propriu, in runda inaugurala a competitiei, cu scorul de 1-0, in fata divizionarei a treia FC Bistrita. Venita la Preutesti cu un lot foarte tanar, formatia bistriteana a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, la o faza in care Tigorean a trimis mingea in bara transversala. Mult mai periculoasa in ofensiva in partea secunda, echipa din Preutesti a dat lovitura in minutul 85, cand Radu Vasiliu a marcat unicul gol al intalnirii, dupa ce a deviat cu capul, pe spate, o minge repusa in joc dintr-un aut de la margine.

Somuzul Preutesti: Dencef – Simion, Caeriu, S. Constantin, Paval (’46 Botosanu), Placinta (’58 R. Vasiliu), Stanca, A. Ciurla, Ov. Clim (’88 S. Ciubotaru), Belcea, C. Vasiliu. Antrenor: Catalin Vasiliu.

In faza urmatoare a competitiei, programata miercuri, 24 august, Somuzul Preutesti va infrunta una din urmatoarele formatii: Stiinta Miroslava, CSM Petrotub Roman, CSM Pascani, Transdor Tudora sau AS Vointa Ion Creanga.

Foto: cronicadefalticeni.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuzul Preuteşti s-a calificat în turul secund al Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*