Șomuz speră să mai treacă un tur în Cupa României

Somuz Falticeni infrunta miercuri, de la ora 17.30, pe Stadionul “Constantin Jamaischi”, formatia Dante Botosani, intr-un meci eliminatoriu ce conteaza pentru Turul III din Cupa Romaniei.

“Urmeaza o saptamana grea pentru noi, iar jucatorii trebuie sa constietizeze importanta meciului. Sper sa reusim calificarea in Turul IV al Cupei Romaniei”, a declarat antrenorul echipei falticenene, Iulian Ionesi, care nu va putea miza in meciul de miercuri pe Puianu si Julei, ambii fiind accidentati.

Somuz Falticeni s-a calificat in Turul III al Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat pana acum formatiile Juniorul Suceava (scor 3-2) si Bucovina Radauti (scor 3-0). De partea cealalta, Dante a trecut in turul precedent de Foresta (scor 3-1).

Intr-un meci disputant marti, Aerostar Bacau a eliminat in deplasare, la loviturile de departajare, formatia CSM Focsani.

Turul III al Cupei Romaniei mai programeaza miercuri, in zona Moldovei, intalnirea Husana Husi – Stiinta Miroslava.

Ce persoane pot intra la meci

Conform protocoalelor impuse de Ministerul Sanatatii si Federatia Româna de Fotbal, la meciul de astazi dintre Somuz Falticeni si Dante Botosani pot participa:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanele care se afla în perioada cuprinsa între a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2, în conditiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului si Sportului si al ministrului Sanatatii.

Turul IV al Cupei Romaniei, ultimul inainte de intarea in competitie a echipelor de Liga I, este programat pe 8 septembrie.

Foto: falticenionline.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *