Șomuz și-a încheiat aventura în Cupa României

Șomuz Fălticeni și-a încheiat parcursul în Cupa României, după ce a pierdut marți după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața prim-divizionarei FC Voluntari, cu scorul 1-4, într-un meci din cadrul șaisprezecimilor de finală.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi a început curajos, reușind să deschidă scorul în minutul 37, când Sahru a interceptat o minge în careu și a marcat cu un șut sub transversală.


Gruparea ilfoveană a egalat cinci minute mai târziu, prin Al. Ilie, care a înscris din gura porții, pentru 1-1 la pauză, dintr-o pozitie evidenta de off-side.

Scăpată fără gol primit la ocazia lui Julei din debutul reprizei secunde, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a preluat conducerea pe tabelă în minutul 65, când Veiga a înscris după un corner.


Paraschiv a dublat avantajul oaspeților în minutul 77, tot după o lovitură de colț, pentru ca nou-intratul Briceag să închidă tabela la 1-4, în minutul 87, la capătul unui contraatac.


La meci au asistat circa 500 de spectatori, printre care și 25 de fani ai Voluntariului.


Gabriel Tamaș a urmărit meciul din tribune, fostul internațional fiind menajat de echipa oaspete.


Șomuz Fălticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Dănilă, Cîrstean, Julei, Sahru, Padovei, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Pitic, E. Ciobanu, Robciuc, Străjeriu și Afkir.


FC Voluntari: Popa – Vlad, Armaș, Costin, Meleke, Achim, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Angelov, Paraschiv. Antrenor: Liviu Ciobotariu. Au mai intrat: Veiga, Rață, Droppa, Briceag și Helder. 

Foto: Codrin Anton – FotoSport.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz și-a încheiat aventura în Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*