Şomuz Fălticeni – Sporting Juniorul Vaslui: 1-0

Şomuz Fălticeni confirmă forma bună din startul sezonului. Echipa antrenată de Daniel Stoica a reușit a doua victorie în tot atâtea etape de campionat, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața nou-promovatei, Sporting Vaslui, cu scorul de 1-0.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de căpitanul gazdelor, Eduard Julei, care a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra columbianului Andres Zapata, în minutul 60.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Toukam, Afalna, Micloș, Njindja, Robciuc, Julei, Tchassem, Zapata. Au mai intrat: Tutuță, Bady și Păiuș.

Sunt bucuros pentru rezultat și pentru joc. Am ratat puțin prea mult, dar până la urmă am luat cele trei puncte. Dacă am fi fost puțin mai atenți la rătările noastre sau dacă portarul lor nu s-ar fi întrecut pe sine poate era mai ușor. Așa ne-am chinuit puțin. Fără falsă modestie, dar adversarii au avut un singur șut mai periculos dintr-o fază fixă și cam atât. Una peste alta suntem pe drumul cel bun”, a declarat antrenorul Daniel Stoica.

În runda următoare de campionat, Şomuz Fălticeni se va deplasa sâmbătă la Pașcani. Până atunci, trupa lui Daniel ­Stoi­ca ar trebui să joace în Cupa României, marti, pe teren propriu, contra Bucovinei Rădăuți.

Foto: Codrin Anton

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuz Fălticeni – Sporting Juniorul Vaslui: 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*