Șomuz Fălticeni și-a prezentat achizițiile de jucători și obiectivele pentru sezonul de primăvară al Ligii a III-a

Somuz Falticeni si-a prezentat joi, in cadrul unei conferinte de presa, achizitiile de jucatori si obiectivele pentru sezonul de primavara al Ligii a III-a, sezon care, pentru echipa antrenata de Daniel Stoica va incepe sambata, la ora 15.00, cu un meci pe terenul celor de la Sporting Vaslui.

Cu zece transferuri efectuate in pauza de iarna, majoritatea dintre ele de-a dreptul exotice, gruparea falticeneana si-a propus sa termine sezonul regulat pe unul dintre cele doua locuri ce duc in play-off-ul de promovare, de care o despart cinci puncte.

Cred ca avem un lot mai puternic decat cel din tur si eu sunt optimist ca ne putem imbunatatii situatia din clasament, ca putem remonta acea diferenta de cinci puncte fata de primele doua locuri. Poate ca nu suntem la fel de omogeni ca adversarii nostri, va fi o loterie sa aleg un prim 11, dar au am incredere in jucatorii pe care ii antrenez ca vom avea rezultatele asteptate de cei care investesc in acest club”, a declarat antrenorul Daniel Stoica.

Prezent la conferinta de presa de joi, primarul Catalin Coman a precizat ca va propune in Consiliul Local ca echipa Somuz Falticeni sa fie finantata in acest an cu un buget cel putin la fel de consistent ca anul trecut, cand a primit 645.000 de lei.

Pe langa municipalitate, echipa falticeneana se bucura si de sprijinul sponsorilor Romfour, Raitar si Beltona.   

Somuz Falticeni va aborda partea a doua a sezonului cu urmatorul lot de jucatori: Claudiu Chindris, Andrei Pascal, David Iftode – portari, Florin Chiselita, Iulian Dohotariu, Vasile Forizs, Dumitru Robciuc, Frank Toukam – fundasi, Iosif Netbai, Eduard Julei, Wilfred Njindja, Adrian Tanasoiu, Rashid Balde, Alin Cazacu, Ion Polifron, Andrei Sahlean, Ionut Nistor – mijlocasi, Marco Enciu, Nour Hadhria, Vasile Padovei, Franck Tchassen, Joao Claudio Ricciulli si Sandro Camara – atacanti. Antrenori: Daniel Stoica, Florin Ailenei, Adrian Livitchi si Alexandru Chirilov.

Meciul de sambata dintre Sporting Vaslui si Somuz Falticeni se va desfasura fara spectatori, dar va putea fi urmarit live pe YouTube pe pagina Religia Sportului.

Foto: Codrin Anton

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *