Șomuz Fălticeni și-a aflat adversara din Cupa României

Federatia Romana de Fotbal a anuntat programul meciurilor din Turul IV al Cupei Romaniei, ultimul inainte de intrarea in competitie a echipelor de Liga I.

Somuz Falticeni, singura echipa suceveana ramasa pe tablou, se va bate pentru un loc in saisprezecimile de finala cu Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci programat miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30, pe stadionul “Constantin Jamaischi”.

Obiectivul nostru in Cupa Romaniei este sa aducem, dupa foarte multi ani, o echipa de primul esalon la Falticeni”, a declarat managerul sportiv Iulian Daraba.

Gruparea falticeneana a ajuns pana in Turul IV dupa ce a eliminat pe parcurs formatiile Dante Botosani (scor 2-0), Bucovina Radauti (scor 3-0, la “masa verde)” si Foresta Suceava (scor 2-0).

De partea cealalta, Ceahlaul a trecut pana acum in Cupa Romaniei de CSM Bacau (scor 4-0) si Aerostar Bacau (scor 3-0, la “masa verde”).

Turul IV al Cupei Romaniei programeaza in total 16 de meciuri, care se vor se vor disputa într-o singura mansa eliminatorie, în caz de egalitate dupa 90 de minute de joc urmând sa se treaca la prelungiri si eventual la loviturile de departajare.

Foto: Alex Savescu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *