AS Şomuz Fălticeni se va bate pentru promovare cu campioana din Bistriţa

Somuz Falticeni va intalni campioana judetului Bistrita-Nasaud, in barajul de promovare in Liga a III-a. Prima mansa este programata sambata, 18 iunie, de la ora,17.30, la Bistrita returul urmand sa aiba loc o saptamana mai tarziu, pe Stadionul “Tineretului” din Falticeni. Cu doua etape ramase pana la finalul sezonului, in Liga a IV-a din judetul Bistrita-Nasaud, primul loc este ocupat de FC Bistrita cu 18 victorii, 4 egaluri si nicio infrangere in 22 de jocuri. Infiintata in urma cu trei ani, FC Bistrita are in lot mai multi jucatori cu experienta printre care Alin Chibulcutean, Sergiu Mandrean sau Otinel Sighiartau.

Prezent astazi, la tragerea la sorti a meciurilor din barajul de promovare in Liga a III-a, presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton considera ca Somuz Falticeni are un usor avantaj prin prisma faptului ca joaca returul pe teren propriu. “Speram ca anul acesta, echipa campioana sa sparga gheata. Ar fi prima promovare din mandatul meu. Cred ca cele doua echipe au sanse egale de a ajunge in Liga a III-a, cu un usor avantaj de partea echipei din Falticeni, care joaca returul pe teren propriu”, a spus Ciprian Anton.

In ultimele 13 sezoane, campioana judetului Suceava a reusit in 11 randuri sa castige barajul de accedere in Liga a III-a. Astfel, in perioada 2003-2013, echipele Soimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini, Sporting Suceava, Bucovina Fratautii Noi si FC Bucovina Pojorata au obtinut rand pe rand promovarea. Sirul a fost intrerupt in urma cu doi ani de Bradul Putna si continuat de Bucovina Ciocanesti, care au ratat promovarea in fata Gloriei II Bistrita, respectiv Inter Dorohoi.

COMENTARII:

1 Comentariu la "AS Şomuz Fălticeni se va bate pentru promovare cu campioana din Bistriţa"

  1. nimic , nicio stire ca ati retrogradat?:))) sau astea nu se pun ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*