Șomuz Fălticeni s-a înscris în Liga a III-a

Este oficial! Falticeniul va avea echipa in Liga a III-a, dupa ce ACS Somuz s-a afiliat la Federatia Romana de Fotbal si s-a inscris la startul editiei de campionat 2018/2019. Toate demersurile au fost facute de presedintele clubului ACS Somuz, Catalin Ungureanu, care s-a aflat zilele trecute la Casa Fotbalului. Urmatorii pasi sunt omologarea stadionului “Tineretului”, care urmeaza sa fie inspectat de o Comisie FRF in data de 24 iulie, intarirea lotului de jucatori si cooptarea unui antrenor cu Licenta A in staff-ul tehnic.

Timpul este scurt si vrem sa fim pregatiti pentru startul campionatului. Se anunta un sezon dificil, cu multe echipe importante care îsi doresc sa faca performanta. Purtam discutii cu jucatorii care au contribuit la aceasta promovare, dar si cu alti jucatori, pentru stabilirea lotului cu care vom porni la drum in Liga a III-a. Cu siguranta în a doua decada a lunii iulie vom incepe si pregatirea de vara. Perspectivele sunt bune, mai ales ca administratia locala, prin primarul Catalin Coman, si-a reafirmat sustinerea pentru acest proiect care readuce Falticeniul în fotbalul divizionar. Sunt convins ca vom avea în continuare si sustinerea unor oameni care iubesc fotbalul în Falticeni, dar mai ales sustinerea suporterilor, pe care îi asteptam sa fie în numat tot mai mare alaturi de echipa, asa cum au fost si pâna acum”, a declarat presedintele clubului ACS Somuz Falticeni, Catalin Ungureanu, pentru www.cronicadefalticeni.ro.

ACS Somuz Falticeni va organiza duminica, 15 iulie, de la ora 15.00, pe stadionul Tineretului, o actiune de selectie adresata jucatorilor sub 21 de ani.

Gruparea falticeneana nu se va putea baza in viitorul sezon pe serviciile mijlocasului Eduard Bandi, care a anuntat ca pleaca la munca in Germania.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni s-a înscris în Liga a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*