Șomuz Fălticeni nu se grăbește cu reunirea lotului

Somuz Falticeni nu se grabeste cu reunirea lotului, echipa antrenata de Daniel Stoica urmand sa inceapa pregatirile pentru returul Ligii a III-a pe data de 27 ianuarie, dupa o vacanta de aproape doua luni de zile. Conducerea clubului falticenean intentioneaza sa pastreze intreg lotul de jucatori cu care a terminat turul, inclusiv pe cei cinci camerunezi care au facut sarbatorile de iarna in Romania. “Intentia noastra este sa pastram toti jucatorii pe care ne-am bazat in prima parte a campionatului, iar, daca se poate, sa ne mai intarim cu doi-trei jucatori de valoare. Ideal ar fi sa clarificam aceasta problema pana la startul pregatirilor de iarna”, a declarat directorul sportiv al Somuzului, Iulian Daraba, care a precizat ca gruparea falticeneana a incheiat anul fara datorii financiare, nici catre proprii jucatori, nici catre bugetul statului.

La jumatatea campionatului, Somuz Falticeni ocupa locul 9 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a. “Parcursul din tur este unul multumitor. Suntem in grafic, obiectivul din acest sezon fiind acela de a obtine o clasare mai buna decat anul trecut, cand am avut emotii in privinta salvarii de la retrogradare pana in ultima etapa”, a adaugat directorul Iulian Daraba.

Somuz va incepe sezonul de primavara pe data de 7 martie, cu un meci pe teren propriu in fata ultimei clasate in serie, CSM Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni nu se grăbește cu reunirea lotului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*