Şomuz Fălticeni merge în turul II al Cupei României

Şomuz Fălticeni s-a calificat în turul II al Cupei României, după ce s-a impus miercuri după-amiază, pe stadionul “1 Mai” din cartierul Ițcani, în fața gazdelor de la Juniorul Suceava, cu scorul de 3-2, într-un meci contând pentru runda inaugurală a competiției.

Gruparea fălticeneană a marcat de două ori în primele șase minute de la fluierul de start prin Vitu și Padovei, amândoi punctând cu lovituri cu capul.

Tomescu a redus din diferența dintr-un penalty acordat pentru un fault comis de portarul Pascal, însă scorul pauzei a fost stabilit de fălticeneanul Padovei, cu o execuție la colțul lung.

Rezultatul final, 3-2 în favoarea celor de Şomuz a fost stabilit de același Tomescu, care a înscris cu un șut pe jos de la 14 metri, în minutul 82, tardiv pentru mai întoarce soarta calificării.

Juniorul Suceava: Hînțăscu – Scutar, Mandiuc, Moștoflei, Breniuc, Holca Obreja, Ilișoi, Prichici, Solovăstru, Tomescu. Antrenor: Laurențiu Berezoschi. Au mai intrat: Pascar, Pelepco, Hreceniuc și Butnaru.

Şomuz Fălticeni: Pascal – Antonesei, Vitu, Chirilescu, Robciuc, Irimescu, Dănilă, Sahru, R. Ciobanu, Ionesi, Padovei. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Malac, Pașcu și Fl. Ailenei.

Turul II al Cupei României, în care vor intra în competiție și Foresta Suceava șI Bucovina Rădăuți, este programat pe 11 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *