Şomuz, la startul pregătirilor

Somuz Falticeni va demara, la inceputul saptamanii viitoare, pregatirile pentru sezonul de primavara. Clasata momentan pe locul 4 in Liga a 4-a, echipa antrenata de Radu Anania isi va fixa obiectivul pentru a doua parte a campionatului in functie de finantarea pe care o va primi de la Primaria Municipiului Falticeni.

Gruparea de pe malul Somuzului asteapta deszapezirea suprafeţei de joc de la stadionul „Tineretului” pentru a putea programa primele antrenamente. „Alb-rosii” vor disputa primul amical, cel mai probabil joi, in compania formatiei Somuzul Preutesti. In conditiile in care o mare parte dintre jucatori lucreaza, antrenorul Radu Anania se va baza mai mult pe elevii din lot.

„In aceasta iarna ne vom pregati doar pe plan local, nu ne permitem sa mergem in cantonament. Noi in proportie de 90% suntem finantati de municipalitate. Pe parcursul saptamanii viitoare vom avea o intalnire cu domnul primar Catalin Coman pentru a vedea ce obiectiv s-ar putea realiza in acest sezon. Daca tindem mai sus ne vom intari lotul asa cum trebuie, daca nu, ne vom intinde atat cat ne permite plapuma”, a declarat tehnicianul falticenenilor.

Somuz Falticeni nu va conta in sezonul de primavara ala Ligii a 4-a pe Vlad Cozma. In varsta de 23 de ani, fostul international de juniori a fost imprumutat pana in vara la divizionara a treia Stiinta Miroslava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. BAI PAPAGALILOR, CE INTERNATIONAL DE TINERET E STRAMBUK ALA DE COZMA ?????? EL NICI LA LITENI NU A FOST OPRIT SI BAGATI VOI VERZI SI USCATE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *