Șomuz Fălticeni, la al doilea amical

Liderul Ligii a 4-a, Şomuz Fălticeni, și-a propus să se întărească în această iarnă cu mai mulți jucători pentru a forța promovarea în al treilea eșalon. Ultimii fotbaliști veniți în probe la gruparea fălticeneană sunt Tudor Homneac (foto), Andrei Duman și Daniel Păiuș. Totodata, antrenorul Radu Anania și-ar dori să aducă și câțiva dintre foștii componenți ai Bucovinei Rădăuți, formație care are șanse minime să continue în Liga a 3-a.

În primul amical al iernii, Șomuz Fălticeni a trecut sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de TransDor Tudora – echipă clasată pe locul secund în campionatul Ligii a 4-a din județul Botoșani. Gazdele au condus la pauză cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Cutaș și Neagoe, iar Ghiviziu a semnat reușita de onoare a oaspeților. Cu ocazia acestei partide, fălticenenii i-au testat pe fostul portar al Rapidului – Cătălin Pascal, Silviu Martin de la CS Gura Humorului, Marius Plăcintă de la echipa de juniori B1 a clubului, precum și trei elevi de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni: Ilie Corlan, Vlad Țepeș și Ionuț Pavăl.

Șomuz Fălticeni are programat astăzi, de la ora 16:00, pe Stadionul Tineretului, un meci amical în compania unei echipe formată din juniori de la Liceul cu Program Sportiv. „Alb-roșii” vor reveni pe teren, vineri, la 15:30, când vor primi vizita divizionarei secunde Bucovina Pojorâta.

„Avem multi jucatori in probe si ne vom decide pe care ii pastram in lot dupa amicalele cu LPS Suceava si Bucovina Pojorata. Miercuri îi vom testa pe Tudor Homneac, Andrei Duman și Daniel Păiuș,  iar până vineri este posibil să apară și alte nume. Am înteles că sunt probleme la Bucovina Rădăuți și vom încerca să aducem și de acolo câțiva jucători”, a declarat antrenorul  Radu Anania.

După 13 etape desfășurate în Liga a 4-a, Șomuz Fălticeni are 34 de puncte, cu 4 mai multe decât ocupanta locului secund, CSM Dorna Vatra Dornei. Cele două formații se vor întâlni pe terenul dornenilor chiar în prima etapă a returului, programată pe 13 martie.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *