Şomuz Fălticeni joacă cu promovarea pe masă pe stadionul Tineretului

Somuz Falticeni infrunta astazi, de la ora 17.30, pe stadionul Tineretului, formatia FC Bistrita, in mansa retur a barajului de promovare in Liga a III-a.

Meciul tur, disputat pe stadionul “Jean Padureanu” s-a incheiat nedecis, scor 0-0, un rezultat care in opinia antrenorului Radu Anania mareste sansele de promovare a echipei de pe malul Somuzului. “Ne-am propus sa nu pierdem la Bistrita si am reusit. Ne-am fi dorit un egal cu goluri, dar este bun si acest 0-0. Acum cred ca sansele noastre de promovare au crescut la 60%. Ne dorim cu totii sa ajungem in Liga a III-a, de la jucatori, conducatori si pana la municipalitate, care a facut toate eforturile pentru a ne prezenta cat mai bine la acest baraj. Acum mingea este in terenul nostru. Cine va fi mai lucid, acela va avea castig de cauza la finalul meciului. Este clar ca Bistrita este echipa mai experimentata, are in lot sapte jucatori care au trecut prin Liga I, dar noi mizam pe unitatea grupului. Trebuie sa inscriem cat mai repede pentru a ne face jocul usor. De asemenea, trebuie sa fim atenti pentru ca orice gol primit ne da planurile peste cap. Mizam si pe suportul publicului, care sper sa fie al 12-lea jucator in incercarea noastra de a readuce fotbalul falticenean in Liga a III-a dupa o pauza de 7 ani”, a declarat antrenorul Radu Anania.

Meciul de astazi va fi arbitrat de o brigada bacauana, formata din centralul Sergiu Mavriche, asistat la margini de Damian Antal si Alexandra Apostu.

In ultimele 13 sezoane, campioana judetului Suceava a reusit in 11 randuri sa castige barajul de accedere in Liga a III-a. Astfel, in perioada 2003-2013, echipele Soimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini, Sporting Suceava, Bucovina Fratautii Noi si FC Bucovina Pojorata au obtinut rand pe rand promovarea. Sirul a fost intrerupt in urma cu doi ani de Bradul Putna si continuat de Bucovina Ciocanesti, care au ratat promovarea la baraj, in fata Gloriei II Bistrita si Inter Dorohoi.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Şomuz Fălticeni joacă cu promovarea pe masă pe stadionul Tineretului"

  1. am plecat cu un gust amar de la stadion, cind vezi unii jucatori care nu au avut atitudine si mai ales vointa inseamna ceva,pacat de munca si implicarea primariei care l-a dat bani cit LA O ECHIPA DE LIGA A3A SI UNII PARCA NU AU VRUT , SA NU MAI AUD CA E…….. CAMPANIE.

  2. Falticeni nu a promovat | 25 iunie 2016 at 21:11 | Răspunde

    Somuz Falticeni – FC Bistrita 1-1 scor final, promovata Fc Bistrita 🙁 succes la anul , Falticeni

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*