Șomuz Fălticeni este singură echipa suceveană programată sâmbătă în campionatul Liga a III-a

Somuz Falticeni e singura echipa suceveana programata sambata in Liga a III-a, trupa lui Daniel Stoica urmand sa evolueze, de la orele 17.00, la Pascani, intr-un meci din cadrul etapei a III-a.

Cu victorii pe linie si fara gol primit de la startul actualului sezon, gruparea falticeneana vrea sa-si mai adauge trei puncte in clasament in urma meciului din Valea Siretului. “Venim dupa doua victorii in primele doua runde de campionat si sper ca aceasta serie de rezultate pozitive sa fie una cat mai lunga, sa putem sa ne indeplinim obiectivul: acela de a termina intre primele doua locuri din clasamentul seriei ”, a declarat directorul-sportiv Iulian Daraba, care ca precizat ca toti jucatorii si membrii staff-ului au iesit negativi si la alt doilea test COVID-19.

Daniel Stoica vrea mai mula constanta in joc: “Sunt sigur ca echipa va creste de la meci la meci si sper ca, pe langa rezultate, sa avem si constanta in joc pe durata celor 90 de minute”.

Tot sambata ar fi trebuit sa se dispute si derbyul sucevean dintre Foresta si Bucovina, meciul fiind insa amanat de Federatie din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din tabara radauteana.

Programul etapei a III-a:

Bradu Borca – Dante Botosani

Sporting Vaslui – Husana Husi

CSM Pascani – Somuz Falticeni

Stiinta Miroslava – Ceahlaul

Foresta – Bucovina Radauti (amanat)

La finalul sezonului, primele doua clasate in serie se vor califica in semifinalele play-off-ului de promovare in Liga a II-a, in vreme ce ultimele doua clasate vor retrograda in ligile judetene.

Foto: Alex Savescu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *