Șomuz Fălticeni, eliminată de Adâncata

Viitorul Adancata - Vointa Zvoristea

Miercuri s-au desfășurat trei dintre sferturile de finală ale Cupei României – faza județeană. Divizionara a 5-a Viitorul Adâncata a produs surpriza zilei, după ce a reușit să învingă liderul Ligii a 4-a, Șomuz Fălticeni, cu scorul de 3-1.

Fălticenenii nu-și pot explica înfrângerea suferită la Adâncata, mai ales că în jocul din Cupa României au mizat pe echipa de bază.

„Nu-mi pot explica ceea ce s-a întâmplat. Nu am jucat nimic. Pentru prima dată în ultimii ani chiar eram interesați să mergem mai departe în Cupa României. Poate a apărut prea repede relaxarea după finalul campionatului”, a declarat antrenorul Radu Anania pentru Cronica de Fălticeni.

Într-un alt meci din cadrul sferturilor de finală, Șomuzul Preutești s-a impus de o maniera categorică în deplasarea de la Cetatea Baia, scor 2-7. Pentru trupa lui Edu Lichtenstein au punctat Cătălin Vasiliu de trei ori, Clim de două ori, Radu Vasiliu și Crăciun.

Victoria Vatra Moldoviței este a treia echipă calificată în careul de ași al competiției, după victoria, de pe teren propriu, 5-2, cu Bradul Putna.

Ultima semifinalistă se va decide între Dorna Vatra Dornei și Viitorul Liteni, cele două formații urmând să se întâlnească duminică, de la ora 13:00.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Șomuz Fălticeni, eliminată de Adâncata"

  1. Nu mai are Costan bani de a pierdut Falticeniul?

  2. adincata e cea mai buna din liga a 5-a. ce va mirati

  3. batranu dute fa nani poate iti revii!!!

  4. gelu din carpati | 21 noiembrie 2015 at 12:10 | Răspunde

    costan nu mai are intrare la ocolul silvic falticeni de aceia nu mai baga bani

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*