Şomuz Fălticeni deschide balul în noua ediție de campionat a Ligii a III-a

Gata cu vacanța și cu meciurile fără miză. Din acest weekend se joacă pe puncte în noua ediție de campionat a Ligii a III-a, unde balul este deschis de Şomuz Fălticeni, care evoluează astăzi, de la ora 18.00, pe terenul uneia dintre pretendentele la câștigarea Seriei I, FC Bacău.

Daniel Stoica, antrenorul grupării fălticenene, va aborda noul sezon cu cinci jucători experimentați veniți de la Bucovina Rădăuți, este este vorba de Ionuț Plămadă, Radu Ungurianu, Andrei Săhlean, Abel Coajă și golgheterul Ionel Stoian.

Aflată într-o ceață totală, Foresta începe sezonul la Vaslui

Rămasă fără majoritatea jucătorilor cu care în sezonul trecut disputa finala barajului de promovare, fără o sursă sigură de finanțare, dar cu un nou președinte, Sorin Paraschiv, un nou antrenor, Florin Croitoru și niște investitori imaginari pomeniți la mișto prin mediul online, Foresta începe campionatul departe de ochii critici ai propriilor suporteri, “galben-verzii” urmând să joace sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

Bucovina Rădăuți joacă pe teren propriu în prima etapă

Cu un nou staff tehnic, format din antrenorul Ovidiu Murariu și managerul Iulian Ionesi, cea de-a treia echipă suceveană din Liga a III-a, Bucovina Rădăuți este singura care începe sezonul 2023/2024 pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18.00, împotriva Ştiinței Miroslava.

Programul primei etape:

FC Bacău – Şomuz Fălticeni

Aerostar Bacău – CSM Vaslui

Rapid Brodoc – Foresta Suceava

Viitorul Darabani – CSM Bacău

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Foto: www.falticenionline.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close