Șomuz Fălticeni debutează miercuri în Cupa României

Somuz Falticeni este prima echipa suceveana care intra in focul meciurilor oficiale din sezonul 2020/2021. Trupa lui Daniel Stoica va infrunta miercuri, de la ora 16.30, pe stadionul Municipal din Dorohoi, formatia Dante Botosani, intr-o partida contand pentru primul tur al Cupei Romaniei.

Obiectivul pentru acest prim meci al sezonului este accederea in turul urmator al Cupei Romaniei. Nu ar trebui sa avem probleme in jocul de miercuri, mai ales ca intalnim si o echipa nou-promovata. Ne dorim un parcurs cat mai lung in aceasta competitie si in speranta ca vom putea juca cu spectatori in tururile viitoare”, a declarat directorul-sportiv Iulian Daraba.

Gruparea falticeneana a legitimat patru jucatori noi in pauza competitionala, este vorba de portarul Claudiu Chindris, de fundasul central Bogdan Forizs si de juniorii Carlos Mocan si David Toader.

Turul I al Cupei programeaza in total 24 de meciuri. Acestea se vor disputa intr-o singura mansa, in caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, urmand sa se treaca la prelungiri si eventual la penaltyuri.

Foresta si Bucovina Radauti vor intra in competitie odata cu Turul II, programat pe 23 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni debutează miercuri în Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*