Şomuz – Dante Botoşani: 1-1

Şomuz Fălticeni a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat joi, pe stadionul Tineretului, în compania celor de la Dante Botoşani, în prima manşă din barajul de calificare la turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori A1.

După o primă repriză albă, în care miza confruntării şi-a pus serios amprenta asupra jocului ambelor echipe, trupa condusă de Iulian Darabă a deschis scorul în minutul 63, când Feraru l-a învins pe portarul botoşănean cu un şut spectaculos, la capătul unei faze clasice de contraatac. Bucuria gazdelor a fost însă una de scurtă durată, oaspeţii restabilind egalitatea şase minute mai târziu, prin Puiu, la o fază controversată. În deschiderea partidei, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Aurel Daicu, le-a înmânat juniorilor fălticeneni diplomele şi medaliile pentru câştigarea titlului judeţean. Dante a terminat întâlnirea cu un om mai puţin pe teren, după eliminarea lui Amariei.

Şomuz Fălticeni a evoluat în formula: Ciotină – Handâc, Isache, Pavăl, Moisii, Loluţă, Suseanu, Alexandru, Săvoaia, Hopu, Feraru. Antrenor: Iulian Darabă. Pe parcursul întâlnirii a mai intrat Fânu.

Cele două formaţii se vor întâlni din nou mâine, cu începere de la orele 17.30, pe stadionul comunal din Roma.

foto: Cronica de Fălticeni

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

9 Comentarii

  1. Foarte frumos Falticeni. Rusine mai mare ca asta nu a existat in ultimii ani ptr judetul Suceava, mai ales la faza zonala, unde o echipa din Suceava sa piarda cu o echipa din Botosani. Va meritati soarta de „campioni”.

  2. Tot respectul pentru echipa CS Dante Botosani si fotbalul practicat in ambele manse. Sper ca macar sa fi adus cu capul pe pamant niste copii care se credeau mari campioni de la inceput insa in unele meciuri din campionatul judetean aveau o comportare de needucati (ca sa nu zic altceva).

  3. Pentru baietii de la Stroiesti: republicanii nu au drept de joc in judetean la juniori. Contestatia se face inaintea jocului. Daca cei ce va conduc stiau regulamentul poate reuseati sa ajungeti unde ati meritat si va doreati atat de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *