Șomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț: 0-0

Şomuz Fălticeni a scos un punct nesperat, scor 0-0, din meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, în cadrul etapei a XI-a din actualul sezon al Ligii a III-a. Fellrath a avut în două rânduri șansa deschiderii scorului în prima repriză, dar mai întâi a trimis slab în brațele portarului Cătălin Pascal, iar apoi a șutat mult peste țintă. De partea cealaltă, formația fălticeneană s-a dovedit pe­riculoasă în special la fazele fixe, Barna reținând la o lovitură liberă în care mingea a fost deviată de zid. Ceahlăul putea pleca cu toate punctele de la Fălticeni, dar balonul șutat de M’Barga a lovit încheietura barelor, iarpartida s-a terminat 0-0.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Marinescu, Njindja, ­Matei­ciuc, Toukam, Priboi, Murărașu, Tchasem, Chiseliță, Robciuc, Zamă. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcrs au mai intrat: Negură și Julei.

Jocul ne-a pus în dificultate din punct de vedere mental. Concentrarea, interpretarea jocului, trebuia să fie colectivă, toți să gândească și să interpreteze la fel pentru a nu da posibilitatea adversarilor sa se aproprie de poarta noastră. Până la urmă a ieșit așa cum ne-am propus. Chiar dacă nu a asistat la un joc spectaculos, spectatorii trebuie să înțeleagă că încercăm să aducem puncte prin mijloacele pe care le avem la dispozitie. Să nu uităm ca am avut patru jucători în afara lotului și că am jucat contra Ceahlaului, care este echipa cu cele mai bune individualități”, a declarat antrenorul Daniel Stoica pentru falticenionline.com.

Foto: Alex Savescu

În runda următoare, Şomuz Fălticeni va evolua vineri pe terenul “lanternei rosii”, CSM Pașcani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *