Șomuz Fălticeni abordează fără presiune manșa secundă a barajului de promovare

90 de minute. Atat ii despart pe cei de la Somuz Falticeni de promovarea in Liga a III-a. Invingatoare cu scorul de 5-0 in meciul tur, formatia antrenata de Radu Anania abordeaza fara presiunea rezultatului mansa secunda a barajului cu Flacara Muntenii de Sus, programata sambata, de la ora 17.30, la Vaslui.

Promovarea este transata in proportie de 90%. Am scapat in mare masura de emotii in urma victoriei din meciul tur. Vom aborda mansa secunda altfel, pentru ca plecam cu un avantaj de cinci goluri. Ne propunem sa facem un meci cat mai bun, chiar daca nu stim ce teren ne asteapta la Muntenii de Sus”, a declarat antrenorul Radu Anania.

Echipa falticeneana va pleca spre Vaslui in dimineata meciului, urmand sa fie sustinuta in tribunele stadionului din Muntenii de Sus de circa 50 de suporteri.

Catalin Coman da asigurari ca echipa falticeneana va beneficia de toate conditiile in Liga a III-a

Catalin Coman, primarul municipiului Falticeni, considera ca ACS Somuz este deja promovata si da asigurari ca echipa va beneficia de toate conditiile pentru a se prezenta cat mai bine in viitorul sezon al Ligii a III-a. “Suntem 99,9% promovati. Am avut o prestatie foarte buna in tur. Iata ca, dupa sase ani de la infiintare, vom promova in Liga a III-a. Un lucru asteaptat de iubitorii fotbalului din Falticeni. Speram la o comportare foarte buna in Liga a III-a. Chiar daca au mai existat unele incertitudini, vreau sa spun fara echivoc, limpede si clar ca Primaria Municipiului Falticeni va gasi resursele pentru a asigura prezenta in cele mai bune conditii a echipei Somuz in Liga a III-a”, a declarat Catalin Coman la radio Viva FM.

In ultimele 15 sezoane, campioana judetului Suceava a reusit in 12 randuri sa castige barajul de accedere in Liga a III-a. Astfel, in perioada 2003-2013, echipele Soimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini, Sporting Suceava, Bucovina Fratautii Noi si FC Pojorata au obtinut rand pe rand promovarea. Sirul a fost intrerupt in urma cu trei ani de Bradul Putna si continuat de Bucovina Ciocanesti si Somuz Falticeni, dar reluat in 2017 de Bucovina Radauti, care a ajuns in esalonul trei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni abordează fără presiune manșa secundă a barajului de promovare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*