Șomuz Fălticeni a trecut ultimul „test” înainte de reluarea Ligii a III-a: 2-1 cu Progresul Șomcuța Mare

Somuz Falticeni a incheiat seria amicalelor cu o victorie, scor 2-1, obtinuta vineri, in fata maramuresenilor de la Progresul Somcuta Mare (locul 8 in Seria a X-a a Ligii a III-a), intr-un meci disputat pe terenul sintetic al bazei sportive „Iclod” din Dej.

Aflata la final de cantonament, echipa antrenata de Daniel Stoica s-a impus prin doua golurile marcate in ultimul sfert de ora de camerunezul Tchassen si Forizs.

Somuz Falticeni: Chindris – Njindja, Forizs, Toukam, Chiselita, Polifron, Sahlean, Tanasoiu, Balde, Ricciulli, Enciu. Au mai intrat: Pascal, Camara, Julei, Pascu, Cazacu, Tchassen si Nistor.

A fost al zecelea si ultimul amical disputat de gruparea falticeneana in intersezon, dupa cele cu LPS Suceava (1-0), FC Botosani U19 (2-0), Bucovina Radauti (0-1 si 1-1), FK Miercurea Ciuc (2-6), Aerostar Bacau (2-3), Petrolul Ploiesti (0-5), Viitorul Cluj (4-1) si Universitatea Cluj U19 (4-0).

Aflata pe locul 5 in clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la cinci puncte de locurile de play-off, Somuz Falticeni va relua campionatul pe data de 13 martie, cu un meci pe terenul celor de la Sporting Vaslui.

Foto: falticenionline.com

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *