Şomuz Fălticeni a obținut o victorie la spartul târgului

Şomuz Fălticeni a obținut o victorie, așa la spartul târgului, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în ultima etapă programată în acest an în Liga a III-a, în fața nemțenilor de la Bradu Borca, cu scorul de 3-1.

Trupa antrenată de Daniel Stoica a avut parte de 300 de secunde de vis, între minutele 11 și 16, interval in care a marcat de trei ori în poarta oaspeților. Afalna a deschis scorul cu un șut la colțul lung din interiorul careului, mijlocașul camerunez a făcut apoi “dubla” cu o torpilă sub transversală, iar Tutuță a marcat apoi golul trei al gazdelor cu o execuție în vinclu, de la 20 de metri.

Cu sacii în căruță, formația fălticeneană a redus din turație, Bradu Borca micșorând din diferență în minutul 29, când Crengăniș a înscris cu capul în urma unui corner.

Astfel, în prima jumătate de oră s-a scris istoria unui meci în care de consemnat mai este doar cartonașul roșu încasat pe final, pe banca tehnică, de antrenorul Daniel Stoica.

Şomuz – Borca s-a terminat 3-1, iar gruparea fălticeneană bifează prima victorie după o secetă de cinci etape și intră în vacanță din postura de ocupantă a locului 5 al clasamentului.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Forizs, Toukam, Tchassem, Padovei, Micloș, Tutuță, Afalna, Zapata, Toader, Chiseliță. Au mai intrat: Păiuș, Ciotu, Bady și Covasan.

Foto: Codrin Anton – FotoSportRO

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *