Şomuz Fălticeni a mai făcut o victimă în Cupa României

Şomuz Fălticeni a mai făcut o “victimă” în Cupa României. Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a calificat în Turul IV al competiției, după ce a trecut miercuri după-amiază, pe teren propriu, de formația Dante Botoșani, cu scorul de 3-1.

Gruparea din Dorohoi a deschis scorul pe stadionul “Constantin Jamaischi” în minutul 29, când Alexandru Marin a primit o pasă în spatele apărării gazdelor și l-a păcălit pe Malac cu o execuție din 10 metri.

Şomuz a replicat în minutul 43, prin Robert Ciobanu, care a înscris cu un șut în diagonală pentru 1-1 la pauză.

Scapată fără gol primit la minge trimisă în bară de Dumitraș, formația fălticeneană a preluat conducerea în minutul 43, prin nou-intratul Padovei, care a marcat cu capul după un corner.

Trupa lui Iulian Ionesi și-a securizat calificarea în turul următor în minutul 59, când același Robert Ciobanu, care și-a trecut în cont dubla după ce a trimis în plasă o minge așezată de Sahru.

Şomuz Fălticeni a început meciul în următoarea formulă de joc: Malac – Alecsandru, Chirilescu, Antonesei, E. Ciobanu, Dănilă, Vitu, Bejenar, Sahru, Pitic, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Padovei, Străjeriu, Robciuc, Nistor și Irimescu.

În același Tur III al Cupei României, în zona Moldovei s-au mai disputat întâlnirile CSM Focșani – Aerostar Bacău (scor 4-6, după penalty-uri) și Hușana Huși – Ştiința Miroslava (scor 2-1).

Turul IV al Cupei României, ultimul înainte de intarea în competiție a echipelor de Liga I, este programat pe 7-8 septembrie.

Foto: Codrin Anton

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close