Şomuz Fălticeni a învins juniorii Universității Cluj

Şomuz Fălticeni a câștigat și cel de-al doilea amical disputat pe parcursul stagiului de pregătire din Ardeal, după ce s-a impus miercuri în fața juniorilor U19 de la Universitatea Cluj, cu scorul de 4-0, într-un meci disputat pe terenul din parcul Universității “Babeș-Bolyai”.

Echipa antrenată de Daniel Stoica și-a asigurat a treia victorie din intersezon prin dubla lui Enciu și golurile marcate de Forisz și Tănăsoiu.

Şomuz a început în formula: Chindriș – Njindja, Forizs, Toukam, Pașcu, Polifron, Sahlean, Tchassen, Netbai, Balde, Enciu. Pe parcurs au mai intrat: A. Pascal, Julei, Nistor, Hadhria, Camara, Cazacu, Tănăsoiu și Ricciulli.

Acesta a fost al nouălea amical disputat până acum de Şomuz, după cele cu dupa cele cu LPS Suceava (1-0), FC Botoșani U19 (2-0), Bucovina Rădăuți (0-1 și 1-1), FK Miercurea Ciuc (2-6), Aerostar Bacău (2-3), Petrolul Ploiești (0-5) și Viitorul Cluj (4-1).

Gruparea fălticeneană va reveni vineri din cantonamentul de la Dej, nu înainte să dispute un ultim test în compania divizionarei a treia Progresul Şomcuța Mare.

Foto: Costi Solovastru

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuz Fălticeni a învins juniorii Universității Cluj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*