Şomuz Fălticeni a încheiat colaborarea cu Iulian Ionesi

Şomuz Fălticeni a rămas fără antrenor principal, după ce Iulian Ionesi a anunțat în cursul zilei de luni că demisionează de la conducerea băncii tehnice din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare ale echipei.

Țin să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce am trăit în această frumoasă perioadă. Am întâlnit oameni minunați la Fălticeni cu care sper să rămân prieten peste ani. Totul a fost perfect, mai puțin rezultatele, mă simt vinovat și din acest motiv am hotărât să renunț. Vă rog să luptați până la capăt”, le-a transmis Iulian Ionesi jucătorilor și colaboratorilor din cadrul clubului.

Până în pauza de iarnă, antrenamentele grupării fălticenene vor fi conduse de cuplul de antrenori Florin Ailenei – Adrian Avrămia.

Iulian Ionsei a preluat echipa fălticeneană odată cu startul sezonului 2021-2022, încheiat pe locul 7 în sezonul regular și locul 2 în play-out. Sub conducerea sa, Şomuz a ajuns până în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, unde a fost eliminată de prim-divizionara FC Voluntari.

În acest sezon, după 12 etape, Şomuz este pe locul 7 în clasamentul Seriei, la trei puncte distanță de ultimul loc care asigură participarea în faza play-off. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *