Șomuz Fălticeni a început pregătirile de iarnă 

Somuz Falticeni s-a reunit luni dupa-amiaza, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, in vederea inceperii pregatirilor pentru partea a doua a Ligii a III-a.

La primul antrenament din acest an, sub comanda antrenorului Daniel Stoica s-au prezentat 26 de jucatori, printre care si cateva nume noi cum ar fi portarul Daniel Zvoronciuc (Dante Botosani), mijlocasul Vlad Codau (Dante Botosani) si atacantul Andrei Merticariu (Viitorul Darabani).

In schimb, gruparea falticeneana a pierdut in pauza de iarna sapte jucatori, este vorba de Robert Martin, revenit la Foresta, Robert Ciobanu, aflat in tratative cu Ceahlaul Piatra Neamt, Vasile Vitu, Vasile Chirilescu, Silviu Iederan, Florin Antonesei si Alexandru Pitic.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au contribuit la parcursul nostru in sezonul de toamna. Speram sa facem o figura cat mai buna in play-out si sa consolidam echipa pentru urmatoarea editie de campionat”, a precizat directorul-sportiv Iulian Daraba.

Dupa o saptamana de reacomodare la efort, echipa preluata de Daniel Stoica va intra de luni in cantonament pe plan local.

Conducerea clubului a perfectat si cinci meciuri amicale cu Stiinta Miroslava (4 februarie), Ceahlaul Piatra Neamt (10 februarie), Foresta Suceava (18 februarie si 1 martie) si Aerostar Bacau (22 februarie).

Clasata pe locul 7 la finalul sezonului de toamna, cu sanse cvasinule de a mai prinde play-off-ul, Somuz va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

Foto: Alex Savescu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *