Șomuz Fălticeni a început anul cu o remiză la Vaslui

Galceava multa si fotbal putin pe stadionul Municipal din Vaslui, unde gazdele de la Sporting au remizat sambata, scor 0-0, in compania celor de la Somuz Falticeni, intr-un joc din cadrul etapei XI-a a Ligii a III-a.

Trupa antrenata de Daniel Stoica a trimis mingea in plasa inca din minutul 1, dar reusita lui Ricciulli a fost anulata de la marginea terenului pe motiv de off-side.

De partea cealalta, gazdele au avut sansa deschiderii scorului la o lovitura libera executata de Codreanu si respinsa de sub bara transversala de portarul Chindris.

Dupa pauza, Somuz a avut o ocazie buna de a inscrie prin nou-intratul Camara, a carui lovitura de cap a trecut putin pe langa vinclu.

Gruparea vasluiana a fost mai prezenta in ofensiva abia in ultima jumatate de ora de joc, dupa ce falticenenii au ramas in zece oameni in urma eliminarii lui Balde pentru doua galbene, al doilea acordat eronat.

Cu un jucator in plus pe gazon, Sporting putea da lovitura in minutele de prelungire, dar Sonea a nimerit bara dupa un corner.

S-a terminat 0-0, iar Somuz Falticeni rateaza sansa de a se apropia la trei puncte de locurile calificabile in play-off.

Somuz Falticeni: Chindris – Chiselita, Forizs, Toukam, Njindja, Balde, Ricciulli, Sahlean, Robciuc, Tanasoiu, Enciu. Pe parcurs au mai intrat: Polifron, Tchassen, Camara si Cazacu.

In runda viitoare, Somuz Falticeni va primi sambata, pe stadionul „Constantin Jamaischi” vizita codasei CSM Pascani.

Foto: Alex Savescu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *