Şomuz Fălticeni a câştigat Supercupa

AS Somuz Falticeni a castigat primul trofeu pus la bataie in fotbalul judetean in sezonul 2016/2017. Formatia condusa de Iulian Daraba a pus mana pe Supercupa AJF Suceava, dupa ce s-a impus, cu scorul de 3-2, in fata in fata celor de la Somuzul Preutesti, intr-un meci disputat duminica dupa-amiaza, pe stadionul Tineretului din Falticeni, in prezenta a peste 300 de spectatori.

Cele doua formatii au incheiat prima repriza la egalitate, dupa ce Geo Stanca a deschis scorul pentru oaspeti in minutul 3, iar Iulian Ionesi a egalat pentru campioana en-titre peste doar trei minute. In debutul partii secunde, Iulian Ionesi si-a trecut in cont dubla, iar Geo Stanca l-a imitat in minutul 60, mijlocasul de creatie al formatiei din Preutesti restabilind egalitatea dintr-o lovitura de la 11 metri.  Castigatoarea din acest an a Supercupei avea sa se decida la ultima faza a celor 90 de minute regulamentare de joc, cand falticenenii au preluat conducerea cu 3-2 dupa ce Zaremba a transformat un penalty contestat de tabara oaspetilor, noteaza www.cronicadefalticeni.ro.

Somuz Falticeni: Puianu – Furtuna, Breniuc, Antonesei, Fl. Ailenei, V. Stefaroi, Visinar, Neagoe, S. Beclea, Zaremba, Ionesi. Antrenor: Iulian Daraba.

Somuzul Preutesti: Dencef– Simion, Constantin, C. Ciurla, Caeriu, Botosanu, Placinta, Stanca, A. Ciurla, R. Vasiliu, C. Vasiliu. Antrenor: Catalin Vasiliu.

Supercupa de duminica a fost arbitrata de o brigada condusa de Robert Sroder.

Trofeul a fost inmanat castigatorilor de vicepresedintele AJF Ciprian Cretan.

Foto: cronicadefalticeni.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuz Fălticeni a câştigat Supercupa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*