Șomuz Fălticeni a câștigat primul amical al iernii

Somuz Falticeni a inceput cu o victorie seria meciurilor amicale din aceasta iarna, echipa antrenata de Daniel Stoica reusind sa se impuna, cu scorul de 2-0, in jocul-test disputat sambata, la Roman, in compania celor de la Stiinta Miroslava.

Gruparea falticeneana a castigat prin golurile marcate de Bejenar (’30) si Merticariu (’60), dupa ce Zvoronciuc a parat o lovitura de la 11 metri de care a beneficiat formatia ieseana.

Somuz: Zvoronciuc – Alecsandru, Lutu, Asibey, E. Ciobanu, Bejenar, Danila, Cirstean, Popovici, Julei, Bolou. Au mai intrat: Ivan – Savin, Merticariu, Maganu, Pintilie, Rogoza, Maxim, Cara si Pascu.

Incepand de astazi, trupa lui Daniel Stoica a intrat in regim de cantonament la Falticeni, unde, timp de o saptamana, va efectua cate doua antrenamente pe zi.

In continuarea programul de pregatire, Somuz va mai avea amicale cu Ceahlaul Piatra Neamt (10 februarie), Foresta Suceava (18 februarie si 1 martie) si Aerostar Bacau (22 februarie).

Clasata pe locul 7 la finalul sezonului de toamna, cu sanse cvasinule de a mai prinde play-off-ul, Somuz va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *