Şomuz Fălticeni a avut 18 jucători la reunirea lotului

Şomuz Fălticeni s-a reunit miercuri după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în vederea începerii pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a.

La primul antrenament din acest an, sub comanda lui Iulian Ionesi s-au prezentat un număr de 18 jucători, 15 din vechea gardă, Puianu, Malac, Alecsandru, Al. Nistor, Antonesei, Vitu, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Bejenar, Cîrstean, Pitic, Julei, I. Nistor, Sahru și Străjeriu, plus trei jucători aflați în probe. Chirilescu și Dănilă au fost învoiți, amândoi fiind în carantină.

Mă bucur că am revenit la antrenamente după o vacanță activă. Îmi doresc să fim la un nivel bun chiar din prima zi a pregătirilor, astfel încât să fim în vârf de formă la prima etapă din acest an. Este o perioadă grea, dar băieții trebuie să conștientizeze că este o perioadă necesară pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi pentru falticenionline.ro

Gruparea fălticeneană s-a despărțit în pauza de iarnă de patru jucători, este vorba de Vasile Padovei, Alexandru Irimescu, Olavio Gomes și Tarek Afkir.

“Roș-negrii” se vor reacomoda la efort până pe 26 ianuarie, când vor intra, pentru zece zile, în cantonament pe plan local.

Şomuz are programate nu mai puțin de zece meciuri amicale până la reluarea Ligii a III-a, trupa lui Iulian Ionesi urmând să întâlnească în această iarnă formațiile Juniorul Suceava (26 ianuarie și 5 februarie), LPS Suceava (9 și 26 februarie), Ştiința Miroslava (12 februarie), Bucovina Rădăuți (16 și 23 februarie), Dante Botoșani (19 februarie), Aerostar Bacău (2 martie) și Şomuzul Preutești (5 martie).

Gruparea fălticeneană va aborda ultimele trei etape din sezonul regular cu un obiectiv clar: calificarea în play-off, zonă de care o desparte un singur punct. “Sunt trei finale pentru noi, în care orice punct contează. Sper ca băieții să se pregătească foarte bine în această perioadă, să dea totul să accedem în play-off”, a precizat directorul sportiv Iulian Darabă.

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie, Şomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regular cu Foresta Suceava (acasă), Hușana Huși (deplasare) și Dante Botoșani (acasă).

Foto: falticenionline.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuz Fălticeni a avut 18 jucători la reunirea lotului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*