Șomuz Fălticeni a adus un portar de la FCU Craiova

Somuz Falticeni si-a asigurat poarta in viitorul sezon al Ligii a III-a, dupa ce a reusit sa-l transfere pe Claudiu Chindris. Om de baza la echipa patronata de Adrian Mititelu, FCU Craiova, cu care a promovat in aceasta vara in Liga a II-a, goalkeeperul in varsta de 21 de ani a semnat pe un sezon cu Somuz Falticeni. Adus sa suplineasca plecarea lui Catalin Pascal, Claudiu Chindris a participat la antrenamentele organizate miercuri si joi, pe stadionul Tineretului, ocazie cu care s-a pregatit alaturi de ceilalti trei portari ramasi in lotul falticenean Andrei Pascal, Sebastian Bâlba si David Iftode.


Originar din Maramures, Chindris s-a format la renumita Scoala de Fotbal Ardealul Cluj Napoca, alaturi de care a iesit vicecampion national în anul 2016.

Incercam sa aducem în lot jucatori importanti, care pot ajuta echipa sa obtina rezultate cât mai bune în noua editie de campionat. Claudiu Chindris este un portar foarte apreciat si a fost unul dintre titularii portii echipei FC Universitatea Craiova, echipa care a promovat în Liga a II-a. Sunt convins ca va fi un jucator important si pentru poarta Falticeniului, alaturi ceilalti portari talentați pe care îi avem în lot. Suntem în discutie si cu alti jucatori experimentati pe care dorim sa-i aducem la Falticeni în perioada urmatoare. Programul de pregatire decurge normal, cu respectarea protocolului medical stabilit pentru perioada pandemiei. Vrem sa fim pregatiti din toate punctele de vedere pâna la startul sezonului care ar trebui sa înceapa la sfârsitul lunii august„, a declarat directorul-sportiv Iulian Daraba pentru Cronica de Falticeni.


Somuz Falticeni ar trebui sa inceapa noul sezon al Ligii a III-a pe 29 august, intr-o serie de 18 echipe.

Foto: www.cronicadefalticeni.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *