Șomuz a renunțat la patru jucători înainte de vacanță

Somuz Falticeni s-a despartit de patru jucatori inainte de intrarea in vacanta de iarna. Astfel, in urma analizei de final de an, conducerea clubului a renuntat la juniorii Alexandru Miclos si Gavril Ciotu, la ivorianul Jean Frederic Bady si la columbianul Andres Zapata (foto).

Deocamdata, acestia sunt singurii jucatori de care ne-am despartit. Mai sunt si altii, care au starnit interesul unor echipe din ligile superioare, dar, pana nu avem vreo oferta concreta, nu are rost sa ne hazardam. Important este ca ne-am incadrat in buget si ca jucatorii au plecat in vacanta cu salariile la zi”, a declarat directorul-sportiv al clubului falticenean, Iulian Daraba.

Somuz va incheia anul pe locurile 5-6 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, iar antrenorul Daniel Stoica este de parere ca echipa falticeneana a facut un sezon de toamna “decent”, in conditiile in care a jucat de la egal la egal cu Foresta, Stiinta Miroslava si Bucovina Radauti, iar la un moment dat a ocupat chiar fotoliul de lider. ”A fost un sezon reusit, în mare parte, cu momente frumoase si cu momente mai putin placute. Momentele frumoase au fost acelea în care am jucat de la egal la egal cu candidatele la cele doua locuri care asigura prezenta la baraj, si nu am fost cu nimic inferiori. Pe de alta parte, au fost si momente mai putin placute, unele influentate si de factori externi, pe care nu vreau sa le dezvolt. Una peste alta, a fost o experienta fantastica! Sunt mândru de ceea ce am realizat. Cu un buget extrem de limitat am facut un campionat mai mult decât decent. Avem 17 puncte facute de noi, fara ajutorul nimanui. Daca am fi fost lasati sa jucam fotbal, asa cum stiam, puteam avea mult mai multe puncte. Asteptam cu încredere returul. Vedem care va fi situatia jucatorilor pâna atunci, pentru ca avem jucatori cu oferte de la ligile superioare”, a declarat antrenorul Daniel Stoica, citat de Cronica de Falticeni.

Jucatorii Somuzului se vor bucura de vacanta pana la inceputul lunii februarie, cand este programata reunirea lotului.

Foto: Codrin Anton – FotoSportRO

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *