Şomuz a anunțat transferul atacantului Marco Enciu

Şomuz Fălticeni a anunțat zilele trecute transferul lui Marco Enciu, un atacant în vârstă de 33 de ani care în turul acestui sezon a evoluat tot la nivelul Ligii a III-a, la gruparea timisoreana CS Dumbrăvița.

Marco Enciu este la a doua experiență în fotbalul sucevean, după cea din urmă cu cinci sezoane, când a jucat pe Areni, pentru Rapid CFR Suceava (foto). ACU Arad, Poli Timișoara, Sportul Snagov, Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila sunt celelalte echipe pe la care a trecut Enciu de-a lungul carierei.

E al noulea transfer efectuat de gruparea fălticeneană în această iarnă, după “stranierii” Cunha Camara Sandro Munir, Joao Claudio Gomez Ricciulli și Rachid Balde, mijlocașii Iosif Netbai și Adrian Tănăsoiu și juniorii Viorel Polifron (CSU Craiova), Ionuț Nistor (Colțea Brașov) și Adrian Săhlean (Foresta Suceava).

O parte dintre aceștia urmau să debuteze la noua lor echipă cu ocazia amicalului pe care Şomuz trebuia să-l dispute duminica cu juniorii de elită de la FC Botoșani, meciul fiind însă anulat din cauza ninsorilor.

Trupa antrenată de Daniel Stoica mai are programate trei meciuri de verificare în perioada următoare, cu Oțelul Galați (10 februarie), Bucovina Rădăuți (20 februarie) și Foresta Suceava (3 martie).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *