Sofia Semenov este campioană balcanică

Sofia Semenov

Suceveanca Sofia Semenov a urcat pe primul loc al podiumului la categoria Copii în cadrul Balcaniadei de Sărituri peste Obstacole. Competiția s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute în Bulgaria, și a reunit la start peste 300 de cai și călăreți din 11 țări.

Patru sucevence au fost selectate de Federația Ecvestră Română sa facă parte din loturile naționale de copii, juniori și amazoane la Balcaniada de sărituri peste obstacole. Este vorba despre Octavia Ilisoi, Sofia Semenov, Miruna Tărâță și Ioana Băișanu.

Cele mai bune rezultate le-a avut Sofia Semenov, care a câștigat titlul balcanic la individual și medalia de argint cu echipa.

“După mulți ani de muncă, Sofia este campioană balcanică la categoria Copii. Succesul nu a venit peste noapte, iar performanța obținută la Balcaniada din Bulgaria este rezultatul meritat după ani întregi de sacrificiu. Felicitări, Sofia Semenov! Suntem mândri de tine! Ești un exemplu de copil și de sportiv!”, se arată într-o postare publicată de Federația Ecvestră Română.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sofia Semenov este campioană balcanică"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*