Sâmbăta Mare!

Echipa locală de handbal se află în faţa unuia dintre cele mai importante meciuri de la înfiinţare. Universitatea are şansa să se califice din nou în semifinalele unei Cupe Europene, dar pentru acest lucru trebuie sa învingă sâmbătă pe RD Slovan la cel puţin 8 goluri. Meciul va fi transmis in direct pe TVR 3.

Conducerea clubului sucevean avea dreptate când anunţa că RD Slovan este cea mai puternică echipă pe care Universitatea a înfruntat-o în istoria meciurilor din Cupa Challenge. Acest lucru s-a văzut în urmă cu o săptămână, când handbaliştii suceveni au pierdut în Slovenia cu 23-31. Antrenorul Leonard Bibirig nu dezarmează însă şi ştie cum ar putea întoarce rezultatul.

“Ataca foarte bine culoarul si nu dau drumul la minge pana nu strang doi adversari. In plus, au faza a doua si contraatacul foarte bune. Speram ca datele problemei sa se schimbe la ora partidei si sa alergam noi mult mai mult decat ei”, a atentionat Leonard Bibirig.

Meciul dintre Universitatea Suceava şi RD Slovan va avea loc sâmbătă de la ora 11:00, în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Polonia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sâmbăta Mare!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*