Sloturi online populare în care acțiunea se desfășoară în Egiptul Antic

Istoria Egiptului Antic fascinează în continuare. Secretele piramidelor nu au fost descoperite în totalitate nici până în prezent, în ciuda evoluției științei și tehnologiei. În același timp, mulți oameni cred că în interiorul construcțiilor gigantice de piatră se află comori uluitoare.

Miturile născute din misterul care învăluie această parte a lumii i-au inspirat pe producătorii de la Hollywood, dar și pe creatorii de jocuri video. Sunt zeci de sloturi cu tematica Egiptului Antic.

Iată care sunt cele mai populare din MrBit Casino:

Pyramid King” este un slot cu grafică strălucitoare, în care până și simbolurile obișnuite, reprezentând cărțile de joc, sunt personalizate în spiritul temei. Regele piramidelor, faraonul, este simbol Wild. El aduce câștiguri de sine stătătoare și substituie toate celelalte simboluri, cu excepția papirusului și cămilei. Acestea sunt Scatter și au funcții speciale: papirusul aduce rotiri gratuite, iar cămila (care are diferite valori) poate declanșa jackpotul. Pisica sacră, inelul cu diamant și șarpele sunt alte pictograme importante.

Book of Gold Classic” are o grafică mai simplă, care nu îți ia ochii, dar care se remarcă prin funcția rotirilor suplimentare. Nu există simbol Wild, ci doar Scatter-ul reprezentat de Cartea de Aur. Minim trei cărți stabilizate pe ecran aduc 10 învârtiri suplimentare în care unul dintre simbolurile obișnuite, ales la întâmplare, devine simbol expandabil cu rol de Wild, formând cât mai multe combinații câștigătoare. În cadrul seriei de rotiri gratuite se pot declanșa alte runde suplimentare, până la 50.

Relic Hunters and the Book of Faith” face parte din categoria jocurilor cu prezentare spectaculoasă. Creatorii au muncit ceva la realizarea graficii, dar au făcut o treabă bună. Un explorator și o exploratoare pleacă în căutarea relicvelor din mormintele faraonilor, dar aventura lor este una extrem de primejdioasă, pentru că acolo dau de șerpi gata de atac, de scorpioni și de mumii foarte supărate pentru că au fost deranjate. Minim trei apariții ale simbolului Scatter (Piramida) declanșează 10 rotiri suplimentare, în cadrul cărora Wild-urile rămân pe role, traversând ecranul de la dreapta la stânga.

Queen of Gold” subliniază ideea că Egiptul Antic însemna opulență dusă la extrem. Pe lângă Wild (pictograma faraonului) și Scatter (piramida), acest slot are o funcție specială, reprezentată de un inel plasat în centrul rolei din mijloc. De fiecare dată când pictograma reginei se oprește în acest inel, primești un punct. Fiecare cinci puncte acumulate te duc la nivelul superior al jocului. Sunt șase niveluri în total, multiplicatorul fiind mai mare pe măsură ce avansezi în rang. La un moment dat, ai posibilitatea să muți inelul pe orice rolă dorești.

Ancient Egypt” are o grafică simplă. Scarabeul de aur joacă rol atât de Wild, cât și de Scatter. Suspansul se amplifică atunci când pe ecran aterizează minim trei scarabei, pentru că în față îți apar trei cufere cu însemne din Egiptul Antic. Fiecare conține o recompensă: rotiri gratuite cu simbol expandabil, un premiu mare în bani, un premiu mic în bani (echivalent cu valoarea mizei). Trebuie să alegi unul dintre cufere pentru a vedea ce ai câștigat.

Din selecția noastră nu putea lipsi „Book of Dead”, aflat în topul celor mai populare sloturi indiferent de tematică. Povestea este una clasică: un explorator pleacă în căutarea unui simbol al Egiptului Antic, de data aceasta fiind vorba despre Cartea Morților. Acesta este cel mai important simbol din joc, având dublu rol, de Wild și Scatter. Minim trei pictograme ale cărții declanșează seria de rotiri suplimentare cu simbol Wild expandabil, în timpul căruia, de obicei, se obțin câștiguri mai mari decât în jocul de bază.

Solar King” ne prezintă o altă față a Egiptului Antic, cea de tărâm al Soarelui. Pictograma astrului este simbolul Wild, care ia locul celorlalte simboluri atunci când se pot forma combinații câștigătoare. Doar simbolul Scatter (scarabeul) nu este substituit. Jocul are multe funcții speciale care „gravitează” în jurul Soarelui, făcând ca distracția să fie de neuitat.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *