Situaţie jenantă la rugby

Situaţie jenantă pentru echipa locală de rugby. CSM Bucovina Suceava nu se poate prezenta la Cupa României din cauza problemelor financiare. Formaţia antrenată de Constantin Vlad urma să evolueze mâine, în primul tur al competiţiei, pe terenul formaţiei Callatis Mangalia, numai că, din cauza lipsei banilor, mai exact a sumei de 8.000 de lei, atât cât ar fi costat deplasarea delegaţiei sucevene pe litoral, rugbiştii de la CSM Bucovina au rămas acasă.

Faptul este privit cu regret de antrenorul Constantin Vlad, care şi-ar fi dorit să aducă o echipă din Superligă la Suceava. “Îmi pare rău, am încercat tot posibilul să ne prezentăm la acest meci, dar de la club ni s-a comunicat că nu sunt bani. Era vorba de circa 8.000 de lei, cam ar atât ne-ar fi constat deplasarea la Mangalia, cazarea şi baremul de arbitraj. Nu s-au găsit însă resurse şi este păcat pentru că avem o echipă care se putea califica în turul următor, acolo unde am fi adus o formaţie de Supeligă la Suceava”, a spus antrenorul Constantin Vlad, care a precizat că sistemul competiţional din Cupa României ar trebui regândit, astfel încât competiţia să se desfăşoare pe zone geografice. “Puţine echipe îşi permit să facă deplasări lungi acum, la sfârşitul an, când conturile cluburilor sunt goale”, consideră antrenorul sucevean.

Problemele financiare de la echipa locală de rugby sunt generate şi de faptul că, în primele zece luni ale anului, CSM Bucovina Suceava a primit doar 30% din bugetul alocat iniţial de Primărie pe 2013. De altfel, pe lângă CSM Bucovina Suceava, alte patru echipe au anunţat Federaţia că declară forfait Cupei României din cauza lipsei banilor, într-o situaţie similară fiind Sportul Studenţesc, CFR Braşov, Ştiinţa Petroşani şi CS Năvodari.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Situaţie jenantă la rugby"

  1. „Moarte” celui care a distrus tot SPORTUL SUCEVEAN…

  2. Si cine e ala ? Nea ionica scurtu ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*