Situaţie incertă la CJA

Presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a organizat duminica o intalnire cu arbitrii si observatorii din corpul judetean pentru a clarifica situatia creata la nivelul Comisei Judetene de Arbitri, ramasa fara intreaga conducere dupa demisiile in lant de saptamana trecuta.

Lucrurile au ramas insa in coada de peste in urma discutiilor de ieri.

Prezenti in numar de 40, arbitrii si observatorii raman consecventi, vor ca delegarile observatorilor la meciurile de Liga a IV-a si a V-a sa fie facute, cel putin pana in vara, de conducerea Comisia Judeteana de Arbitri, semnaland ca prin ultima decizie a Comitetului Executiv se incalca articolul 42 din statul Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, articol ce garanteaza asa-zisa autonomie a Comisiei Judetene de Arbitri.

„Dacă vrei să ingropi o problemă faci o comisie! Una nouă.

De partea cealalta, Ciprian Anton vrea sa vina cu o propunere care sa dezamorseze situatia, aceea de a infiinta o Comisie de Delegari, care sa fie subordonata direct presedintelui AJF si care sa se ocupe din retur de delegarile observatorilor la jocurile din ligile judetene.  “Consider ca aceasta este solutia ideala. Se aplica in multe judete, spre exemplu la Baia Mare, unde exista o asemenea Comisie de Delegari. Nu am nimic de reprosat in privinta activitatii arbitrilor. Vorbim aici doar de observatori. Nu este normal ca aceiasi comisie care face delegarile arbitrilor sa faca si delegarile celor care ii noteaza. De aici au plecat si nemultumirile anumitor cluburi”, a spus presedintele AJF, Ciprian Anton, care a precizat ca s-a gandit si la varianta delegarii a cate doi observatori la meciurile de Liga a IV-a, unul de joc si altul pentru arbitri. Varianta nu poate fi insa in practica din cauza cheltuielilor suplimentare pe care ar trebui sa le suporte cluburile.

Comitetul Executiv a hotarat martea trecuta, cu sase voturi pentru si unul impotriva, ca delegarile observatorilor la meciurile de Liga a IV-a si a V-a sa treaca din atributiile Comisiei Judetene de Arbitri in cele ale presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal, Ciprian Anton.  In urma acestei decizii, arbitrul FIFA Sebastian Gheorghe si-a prezentat demisia din functia de presedinte al CJA Suceava.

Cine ar trebui sa faca delegarile observatorilor la Liga a IV-a si a V-a?

REZULTATE

Loading ... Loading ...

Decizia din 20 ianuarie a Comitetului Executiv poate fi pusa efectiv in aplicare abia de pe 8 martie, cand se reia campionatul Ligii a IV-a. Ea poate fi anulata insa la Adunarea Generala din 1 martie. Atunci, reprezentantii cluburilor vor decide cine va face delegarile observatorilor la Liga a IV-a si a V-a. Asta in functie de propuneri…

COMENTARII:

8 Comentarii la "Situaţie incertă la CJA"

 1. La Baia Mare de ce nu spune ca sef la AJF e CRISTI BALAJ COLEG CU SEBI SI ARBITRU FIFA

 2. Dar la FRF SE POATE SA FACA ACEIASI COMISIE

 3. cred ca ar fi o solutie si extragere de biletele cu observatori pentru fiecare meci. (desigur urnele sa fie zonale; ca doar nu o sa vine brigada de arbitrii de la siret si observatorul de dorna pt un meci la Humor)
  Doar o idee… tratati-o ca atare! good luck!

 4. Nu e cale de negocieri! Da înseamnă da ,nu înseamnă nu!
  Ce nu e clar?
  Sa arbitreze Anton și comitetul lui!
  Nici bine nu s- a terminat cu era Daicu și voi vreți sa reveniți?
  Rușine sa va fie!
  Apropo câți bani mai ai Anton din cele 2 miliarde lăsate de Daicu?
  Unde ar trebui sa fie un control financiar? Mare atenție!

 5. In calitate de fost arbitru in cadru cja suceava pot spune ca s

  • Seby gheorghe este un profesionist. Am facut cursul pentru primi pasi in arbitraj cu el si pot spune ca am avut multe de invqtat de la el.

 6. cu dedicatie pentru Ciprian Anton | 26 ianuarie 2015 at 23:25 | Răspunde

  LASA NE TATA DUUUTE ….HABAR NU AI TU DE REGULAMENTE SI STATUTE …SI TE BAGI TU IN SEAMA …CA DE POATE MAI CASTIGI SI TU UN BAN POATE …!!!!!!!! VEI AJUNGE DE RASUL UNEI TARI …TREZESTE-TE …

 7. Singura solutie este sa-si dea ANTON DEMISIA si sa lase macar fotbalul judetean sa traiasca nu sa-l ingroape precum CETATEA.
  La naiba a ajuns hotul asta sa strige hotii ??
  A fost presedinte la Cetatea vreo jumatate de an si a furat tot , si-a cumparat 2 apartamente si acum probabil vrea sa-si faca vila sau ce ?
  Apropo nu se sesizeaza nimeni sa vada cum a cheltuit cele 2 miliarde lei vechi ramase de la Daicu plus ce a incasat pana acum de cand e poresedinte ? sau de aia la luat si pe Daicu si ii da salar la AJF ca au facut fifti- fifti amandoi .
  Chiar a ajunsa Anton asta sa faca legea in Suceava cu fotbalul ??
  Nu inteleg de ce ZARA, CHIDO de ce tac si nu pornesc cercetarile precum faceau alta data sau ia linistit Anton si pe ei ?????

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*